RO Study
👤
Agagada
Agagada
14-11-2015
Biologie
a fost răspuns
Ce folos aduc reptilele omului
Răspuns :
Curiosu
Curiosu
14-11-2015
Foloasele pe care le pot aduce reptilele sunt:
pieile(portofele genti,etc.)
exterminarea de invadatori dintr-o anumita specie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Da Cate Doua Exemple Pentru ( Versant, Insule, Peninsule, Golfuri,istmuri Si Stramtori ). Am Nevoie De Un Raspuns Urgent . Ofer 15 Puncte.
Construiti 3 Propozitii In Care Cuvintele : Furnica, Omul Si Busteni Sa Fii Substantive Proprii.
Determinați X Astfel Încât Fiecare Din Următoarele Fractii Sa Fie Egala Cu Fractiaa 3supra7 a)x Supra 28 B)45 Supra X C)2x+1 Supra 21 Cu Tot Cu Rezolvar
Surse De Lumina Naturale
Cum Se Scrie Corect :simt Sau Simpt
Alcatuieste Enunuturi In Care Cuvintul Un Sa Fie Pe Rind Numeral Si Articol Nehotarit dau Coroana
Observa In Natura Si Alte Forme De Ciocuri La Pasari. Concluzionea-za(in Afara De Cioc-penseta, Cioc-cleste, Cioc-ciocan, Cioc-cleste, Cioc Cu Sac Pielos)
Găsește Substantivele Potrivite Pentru Următoarele Adjective:sprintena,harnic,argintie,duios,măreț, Parfumata,furios,trandafirii
Motiveaza , Dece Ion Druta Este Pentru Tine O Autoritate Creatoare Incontestabila.............................va Rog Ajutatima Imi Trebue
O SCURTA POVESTIRE DE 10 Randuri Cu Verbe La Modul Indicativ Timpul Trecut .Naratiunea Sa Inceapa Cu Urmat. Fraza ;Mama Imi Spune Ca A Telefonat Alexandru