RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-11-2015
Biologie
a fost răspuns
Desen la ciclul de viata la varza
Răspuns :
Cristina294
Cristina294
14-11-2015
Asemanator cu cel al sfeclei de zahar.
Answer Link
Gabcrisu1978
Gabcrisu1978
14-11-2015
AS VI VRUT SA TE AJUT ... SEMINTE , APARE MUGURELE , APOI E CUM O VEZI IN GRADINA .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B 5 Urmărind Diagramele De Mai Jos, Precizați Elementele Mulțimilor A, B Şi C: A 1 3 7 B 24600 8 4 7 10
Nu Prea Le Stiu Rezolva...
O Camionetă Transportă La O Cabană Apă Minerală În Cutii De 24 Kilograme Fiecare Camioneta Cântărește 2 T Iar Încărcătura 3 T În Drum Camionetă Trebuie Să Trave
CAIET DE VACANŢĂ 14 Scrie Un Text De 15-20 De Rânduri Cu Titlul Natura, Prietena Mea!, În Care Să Folosești Următoarele Expresii: Imensa Prerie, Se Întindea Câ
Verbele La Fiecare Conjugare Mod Timp Persoană Nr Funcție Era Dimineata Zilei De 15 Mai 1981. O Zi Senină De Primăvară. Pe Unul Dintre Culoarele Facultății De A
3. Roger Federer Are Cel Mai Lung Şir De Participări La Turneul Roland Garros Şi Un Număr Impresionant De Meciuri Jucate Aici (81). În Anul 2009 A Câştigat Turn
Am Nevoie De Problema Nr. 5!!!!!Va Roggggggggg! Scuze Ca Dau Atât De Putine Puncte Promit Ca Dau Mai Multe!!!
Fa-mi O Poveste Cu Aceste Cuvinte,dar In Ordinea Pe Care Ti-o Zic:mormânt, Livadă, Clopot,casă Praznicala,biserica. Va Rog,urgenttt
Exercițiul 18 Va Rog
38. Află Numărul De Forma Ab, Ştiind Că A Este Cea Mai Mică Cifră Impară, Iar B Este Egal Cu Diferenţa Dintre Vecinii Lui 20.