RO Study
👤
Mery11894
Mery11894
14-11-2015
Matematică
a fost răspuns
3.73 Aici e pozaaaa!
Răspuns :
Elizabursuc09
Elizabursuc09
14-11-2015
fa o asociativa maiintai cat este 3 ori 3 ori 3 afli rezultatul dupa inmultesti din nou cu trei pana faci trei de 73 ori du pa imparti la 5 ai inteles sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trei Robinete Umplu Un Rezervor In 10 Ore . Atunci Cinci Robinete Vor Umple Rezervorul In ....ore ; Repede Please
Cat La Suta Reprezimta 10 Din 60? Vreau Si Explicatie.
Ordoneaza Literele Si Scrire Corect CuvantulN,P,E,R,E,T
1 Se Numeşte Un Unghi Drept...... 2 Se Numeşte Unghi Ascuţit.... 3 Se Numeşte Un Unghi Obtuz... Multumesc
Ce Semnificatie Au Epitetul ''noapte Limpede'' Si Comparatia '' Cerul Gurii Amar Ca Pielita Nucilor Noi'' ,din Poezia ''Scrisoare'' De Maria Banuş?
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 1284 M .Lungimea Este Cu 136 Mai Mare Decat Latimea Dimensiunile Dreptunghiului
Demonstrati Ca Dorul III Culeasa De Vasile Alecsandri Este Doina Populara: Vine Dorul Despre Seară, Despre Zori El Vine Iară Și-mi Grăiește Și Mă-ntreabă De Ce
Descompune Deanpartitul An Suma De Zeci Si Unitat,apoiefectueaza Anpartirile.55:5;39:3;66:6;33:3;22:2;28:2
Alcatuieste Patru Enunturi Care Sa Continuie Textul Gaseste Un Titlu Potrivit Trebuie Raspuns La Ex 3
Aflati X Si Y Pentru Care |x-2|+(y+1)la Puterea A2 =0.