RO Study
👤
Floarei
Floarei
13-11-2015
Franceza
a fost răspuns
cum se formeaza viitorul compus alcatiut?//?
Răspuns :
Iubiza
Iubiza
13-11-2015
e vorba de viitorul apropiat ?? aller la prezent + infinitivul verbului de conjugat. ex: je vais reflechir
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieți 3 Cuvinte Compuse Din Poeziile "Cântec Femeiesc" De Adrian Păunescu Și "Cântec Fără Răspuns" De Nichita Stănescu. ( A Doua Poeziile Și Un Fragment Din P
În Poezia Când Vine Iarna De Emilia Plugaru În Ultima Strofa Trebuia Sa Scrie '' Vin Pentru Painica,'' Sau E Doar O Greșeală Căci Am Găsit-o Pe Internet Și Oame
Urgent!!!Explicati Pe Scurt Experimentul Lui Pavlov!!!25 Puncte!!!
Demonstrati Ca Triunghiul Echilateral Are Toate Unghiurile Congruente. Observație!!! Particularizate, Putem Reformula Problema Astfel :Daca Triunghiul ABC Este
Folosind Algoritmul De Extragere A Rădăcinii Pătrate Calculați Radical Din 1225.
Se Considera Multimile A={√0+√1+√2+.................+√200} Si B={x∈A|5≤x<7} a) Sa Se Determine Cardinalul Multimii B b)determinati Numarul De Elemente Ration
Ex 1 De La Grammar Va Rog Urgent
Cele 3 Subpuncte Si Cum Imi Dau Seama La A Ca E Asimptota Oblica, Ci Nu Orizontala?
Poate Cateva Sa Imi Arate Cum Se Deseneaza Un Paralelipiped Dreptunghic Si Unde Se Deseneaza Elementele Sale?
Mărește Suma Numerelor 19 Și 36 Cu Împărțitul Numărului 7.