RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-11-2015
Alte limbi străine
a fost răspuns
spuneti de unde a aparut limbarusa
Răspuns :
AndiMihaiPaleu
AndiMihaiPaleu
13-11-2015
Limba rusa a aparut din grupul slav oriental al familiei de limbi indo-europene
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Rezolva Problema? "fiecare Dintre Cei Patru Frati Are O Sora.cati Copii Are Familia?" Ajutati-ma Va Rog
Redacteaza O Compunere Cu Titlul "camera Mea" In Care Sa Folositi Cuvintele:biblioteca,pacea,primitoare,placuta,linistea,amintiri,calda,prietenos
În Doua Biblioteci Erau La Un Loc 4320 Cărți.Din Prima Biblioteca Au Fost Împrumutate 30% Din Volume Iar Din Adică Biblioteca 20% Din Totalul De Carti Existente
Ziceti-mi Ma Si Mie Un Dialog De L Povestea Un Explorator Roman...Nu Fiti Daia....Multumesc
In Propozitia:amndoi Erau Ciolanosi Sprancenati Si Arsi De Soare .adjectivele Ciolanosi Si Sprancenati Cu Cine Se Acorda In Gen Nr Si Caz ? Si Ce F.s Are ? Va R
Intr-un Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile Egale Cu 20cm , 21 Cm Si 40 Cm , Putem Aseaza 10000 de Cubulete Cu Latura De 1,2 Cm?
Un Enunt Cu Sensul Figurat Al Cuvantului Robit?
Va Rog Frumos Sa Imi Dati Si Mie Niste Raspunsuri :> 1.Care Sunt Principalele Forme De Relief De Pe Suprafata Europei Centrale?2.Denumirile A 10 Unitati Majo
Scrie Trei Enunturi In Care Sa Prezinti Cauze Care Duc La Diminuarea Calitatii Solului .
Nu Se Poate Calatori Asa De Usor....asa De Usor= CCM,exprimat Prin Ce?? E Adverb,loc. Adverbiala? Ajutati-ma Repede Va Roog!!