RO Study
👤
Amimic
Amimic
13-11-2015
Matematică
a fost răspuns
x la 2 : 2 la 2 = (5 la 2) totul la 2
Răspuns :
Talicek20
Talicek20
13-11-2015
(x:2)^2=25^2
x:2=25
x=50
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Şi Eu 15 Propoziții Cu I Am Şi Aren't I! Repede, Vă Rog!
Ajutatima ! Ex 4 5 6 Dau Coroana ! Urgent ! Va Rog Mult !!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 Efectuiaza Transformarile 24 Km = M 3200 Mm= Cm 140 M =
Un Teren De Forma Dreptunghiulara Are Perimetrul Egal Cu Al Unui Teren De Forma Patrata Cu Latura De 28 M. Stiind Ca Lungimea Terenului Dreptunghiular Este De M
Trebuie Sa Fac Un Interviu Cu Parintii Sau Bunicii Mei Despre Vremea Lui Ceauşescu.Trebuie Sa Le Pun 10 Intrebari Despre Viata Lor De Atunci.Varooooog Sa Ma Aju
Într-o Urnă Sunt 5 Bile Albe Și 4 Negre. Se Extrag La Întâmplare 3 Bile. Să Se Afle Probabilitatea Ca Printre Bilele Extrase Să Fie Exact Una Neagră.
De Ziua Anei Bunica Ia Cumparat O Rochita Un Tricou Si O Fustita.daca O Rochitacosta Cat Doua Tricouri Iar Fustita Costa Cu 5 Lei Mai Putin Decat Rochita Afla C
Un Cablu Cu Lungimea De 6200 Cma Fost Taiat In 3 Parti Astfel:prima Parte Este Mai Lunga Decat A Doua Cu 4m,iar A Doua Bucata Este Mai Lunga Cu 3 M Decat A Trei
Mentionati Doua Trasaturi Ale Genului Epic Prezentate În Textul Dat. Vizita De I.L.Caragiale
Noteaza Rețetă Unui Aliment Pentru Prepararea Căruia Se Folosește Decantarea, Filtrarea Sau Cristalizarea.
Suma A Doua Numere Naturale Este Egala Cu 25.Daca Adunam Dublul Primului Numar Cu Triplul Numarului Al Doilea Obtinem 65 .Sa Se Afle Cele 2 Numere.