RO Study
👤
Cojanuoana
Cojanuoana
13-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Care este semivocala din cuvântul VREI?
Răspuns :
Biabiabiabia
Biabiabiabia
13-11-2015
I
ASTA ESTE SIMIVOCALA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Problema 1: Am Ales Un Număr. L-am Împărțit La 3, Câtului I-am Adunat 5, Suma obținută Am Înmulțit-o Cu 6, Iar Din Produs Am Scăzut 42 Și Am Obținut Cel Mai Mic
Buna Am Nev Urgenta De Aceasta Problema Doar Ca Am Nev De Rezolvare Completa La Ea Sau La Punctul Oe Care Îl Știti Și Va Rog Frumos Sa Fie Metoda De Clasa A8a V
(√2-1)(√2+1) (4+y²)(y²-4) (2√3-3)(2√3+3)
Conjuga Urmatoarele Verbe La Timpurile Modului Indicativ: Prezent, Imperfect, Perfect Compus, Perfect Simplu Și M.m.c.p. (mai Mult Ca Perfectul):a Mergea Răspun
Se Dau Mulțimile={|∈ℕ Și Restul Împărțirii Lui La 12 Este 7} Și ={|∈ℕ,=15+5,∈ℕ}. a. Arătați Că 175∈ Și 175∉
Doua Sute Kg Calcar Se Descompun Pentru Pbtinerea Varului Stins. Ce Cantitate De Var Stins Se Obtine?Va Rogggg
6 Scrie În Casetă Litera Corespunzătoare Răspunsului În Seria De Cuvinte Ieşean,geamandurii,există: c) 2 Diftongi, 2 Hiaturi; d) 3 Diftongi. a) 4 Diftongi; b) 3
1 Calculaţi Folosind Desene: A) 7 D) 100 Din 800 Lei; E) 63 11 7 Din 18 Lei; B) Din 24 M; C) 3 Din 33 Lei; F) L 4 9 G) - Din 99 M. Din 63 Lei; G) 10 Din 40 Kg:
2. Vârsta Tatălui Este De 5 Ori Mai Mare Decât Vârsta Fiului Şi Cu 5 Ani Mai Mare Decât Vârsta Mamei. Dacă mama Are 40 De Ani, Câți Ani Au Împreună?
6. Explică, În Două – Trei Enunţuri, Semnificația Următoarelor Versuri „Aș Vrea Aceste Lacrimi Lucitoare, / Păşind Cu Glezne Goale Prin Verdeaţă / Să Le Culeg Î