RO Study
👤
Alexlucs123
Alexlucs123
12-11-2015
Limba română
a fost răspuns
indentificati verbul roua
Răspuns :
Pufyta
Pufyta
12-11-2015
a innoura. sper ca te.am ajutat!
Answer Link
BybyBby
BybyBby
12-11-2015
Verbe: A inroua Adjective : inrourat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Agent Economic A Obținut In Trei Zile Un Venit De 5893 Lei. Care A Fost Venitul Din Ziua A Treia, Știind Ca Venitul Din Prima Zi A Fost De 1567 Lei, Iar Cel
Cum Se Calculează Operația [(9-2³)totul La Puterea 2013 -(26-5²) Totul La Puterea 2010 ] Totul La Puterea 2012???Va Rog Rapid Dau Coroana!!!
Distribuie Verbele Subliniate Din Fragmentele Urmatoare In Coloane Potrivite De Mai Jos:Ruginit Cum Sunt,Aşa Este,mă Are Pe Viață,Iar Ai Inceput,!esti Bătran,mu
Imi Puteti Spune Va Rog Unde M-am Incurcat? Textul Problemei: Sa Se Afiseze Toate Nr Nat Mai Mici Sau Egale Decat N Care Au Suma Cifrelor Un Nr Impar. #include
Aruncam Un Zar Care Are Fetele Numerotare Cu Cifre De La 1 La 6. Probabilitatea Ca Pe Fata De Sus A Zarului Sa Apara Cifra 8 Este Egala Cu ...
Împărțind Un Număr Natural A La Cel Mai Mare Număr Par Scris Cu O Cifră Se Obține Catul 37 Și Restul Un Număr Par Diferit De 0. Afla Numărul.Determina Toate Sol
La Un Concurs ''Cine Castiga!'',primesti Doua Puncte Pentru Un Raspuns Corect Si Pierzi 5 Puncte Pentru Un Raspuns Gresit. Dupa 20 De Intrebari, Adrian Are 19 P
OFER 50 DE PUNCTE ! Descompuneti In Factori Primi: x^2-8x+15
Se Dau Numerele 43,38,34,53,31,13,33.Alege Si Compara Numerele Care Au Cifra Zecilor 3 .Scrie Toate Posibilitatile..
VA ROG MULT DAU COROANA! REPEDE!!Fie ABCD Un Trapez Isoscel AB||CD,AB=2CD. Punctul M Este Mijlocul Bazei AB,AD=12 Cm Iar M(DAB)= 60 De Grade. a) Aflați Perimet