RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-11-2015
Biologie
a fost răspuns
ce înseamnă citoplasma
Răspuns :
Rodicabogzaru
Rodicabogzaru
12-11-2015
Citoplasma este o substanta vascoasa din interiorul celulei
Answer Link
Nechitamagdale
Nechitamagdale
12-11-2015
Citoplasma este mediul intracelular , care se afla intre nucleul unei celule si membrana celulara,constituind masa fundamentala a celulei.
Bafta la bio.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spune Grupul De Cate 3 Luni Ale Anului Aflate Una Dupa Alta Care Au Impreuna Cel Mai Mare Nuar De Zile. Gasiti Toate Posibilitatile. Haideti Va Rooooooooooo
Determinati Numerele A,b Si C Invers Proportionale Cu Numerele 5 ; ,=6,3 Si 7,5 Daca Suma Dintre Cel Mai Mare Si Cel Mai Mic Numar Este Egala Cu 105!!! Multumes
Trei Figuri De Stil Diferite Pentru Cuvintul Oameni
Ajutatima Va Rog Frumos Sa Comentez Un Vers : Mi-ar Fi Placut Sa Fiu Un Cuvint De Care Sa Le Fie Dor Celorlalte Cuvinte
Scriem La Întâmplare Un Număr Natural Mai Mic Decât 12 Şi Diferit De Zero. Probabilitatea Ca Numărul Scris Sa Fie Multiplu De 3 Est...?
Cea Mai Mare Parte Din Alimentele Pe Care Le Consumam O Constituie Glucide.In Organism,ele Sint Numite ............. Pentru A Produce ............... Glucidele
Ce Diferenta Este Itre Raport Si Fractie
De Precizat Sensul Cuvintului 'istoria'din Com.de Mai Jos Dintre Toate Desenile,baietii Indrageau Cel Mai Mult Istoria Bunicul Imi Spunea Adesea Istoria Veche D
VĂ ROG MULT SĂ MĂ AJUTAȚI :) ♡ :* ☆ ● " Un Drumeț Și-a Propus Să Străbată Un Drum În 5 Etape Egale. După Ce A Străbătut 2 Părți Din Cele Planificate, S-a Oprit
Ajutor Va Rog La Ex 2 Rapid