RO Study
👤
Miloo
Miloo
12-11-2015
Matematică
a fost răspuns
ajutor toate 3 ex ... urgent !!!!!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-11-2015
descompunerile: 24|2 243|3
12|2 81|3
6|2 27|3
3|3 9|3
1| 3|3
32|2
16|2
8|2
4|2
2|2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Read The Problem Letters From A Magazine. a) What Has Each Teenager Written About? b) Who Do You Think The Letters Are To? c) What Does S/he Write Instead Of He
Formuleaza Un Enunt Potrivit Pt Ai Cere Mamei Permisiunea
In Doua Butoaie Sunt 592 L De Vin.afla Cati Litri De Vin Sunt In Fiecare Butoi,stiind Ca In Al Doilea Butoi Sunt Cu 134l Mai Mult Decat In Primul.
3l+2l+350dl= 700 Ml=.............cl=............ Dl 7kl=.........dal=..........l 3 Dal+5hl=..........l (82 Dal×4)+1261=..........l
Analizează Morfologic Si Sintactic Cuvintele (cu Caps) Din Următoarele Propoziții "NOI Nu Suntem De Pe Cand Poveștile" Si "VEZI Drobul Cel De Sare Pe Horn?"
Descrie Orasul Occidental Pe Care Doresti Sa-l Vizitezi. Precizeaza Motivul Pentru Care L-ai Ales Si Sursele Informatiilor Tale.
(3×4)×a=56 Va Rog Daca Ma Puteti Ajuta
Salut La Toti...Eu Sun In Clasa A 6 Si Am Ajuns La **Revista Mea Noutati**...eu As Vrea Ca Voi Sami Propunetii Niste Noutati Va Rog Mult Ajutatima Despre Carte
Scrie In Spatiul Acordat Definitia Notiunii Resurse Neregenerabile Si Carbune Resurse Regenerabile Si Padure
Jumătatea Laturii Unui Patrat Este Cu 315 Cm Mai Mica Decat Dublul Perimetrului.Afla Perimetrul Patratului.