RO Study
👤
Shadow6
Shadow6
12-11-2015
Limba română
a fost răspuns
propozitie cu cuvantul deznădejde
Răspuns :
AnneMNst
AnneMNst
12-11-2015
Sufletul său e plin de deznădejde.
Answer Link
Nechitamagdale
Nechitamagdale
12-11-2015
Maria isi privea cu deznadejde parintii .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Masurati Si Aflați Perimetrul Si Aria Podelei Unei Camere. Ajutatima Va Rog Frumos!
145 De Copii Participă La Un Concurs De Atletism. Inainte De Masă Au Alergat 8 Serii De Câte 8 copii . Restul Copiilor Au Alergat După-amiază, În 9 Serii Egale
Va Rog Am Nevoie Urgentt
Am Nevoie De Ex 8 Ofer Coroana Și Puncte
2. Dacă Dreptele A Și Nu Sunt Paralele, Atunci Valoare Lui X Este:a) 60°b) 45°c) 90°d) 30°vă Rog Frumos Și Cu Explicație, Am Mare Nevoie!!
(1) Dacă 2 Cărţi Costă Cât 8 Caiete, O Carte Costă Cât 2 Stilouri, Iar 5 Stilouri Costă 40 De Lei, Află Câți Lei Sunt Necesari Pentru A Cumpăra O Carte, Un Caie
4. Delimitează Propozițiile, Stabileşte Cazul Și Funcția Sintactică Pentru Pronumele Relative: Nu Ştiu Cine M-a Strigat. Vorbesc Despre Ceea Ce Mă Interesează.
Să Se Construiască Unghiul COD 75 Grade,va Rog
Caracterizează-l Pe Moș Călifar În 20 De Rânduri. (Textul Moara Lui Călifar De Gala Galaction)Vă Rog Am Nevoie Cât Mai Repede Posibil!!!!!!!!!
Precizeaza De Cate Feluri Poate Fi Discriminarea, Oferind Cate Un Exemplu Pt Fiecare CazA....................................exemplu............................