RO Study
👤
Laurita2004
Laurita2004
11-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Descrierea cactusului
Răspuns :
AnaAnaIulia
AnaAnaIulia
11-11-2015
Cactusul este o planta care traieste in desert si poate rezista la temperaturi mari.
Cand se intampa sa ploua in desert ( se mai intampla si asta) pe cactus apar niste floricele mai mici sau mai mari de culoare alba sau roz deschis.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrisă Sub Formă De Fracţie Ordinară Ireductibilă, Fracţia Zecimală 1,3 este:
Un Text De Jumate De Pagina "Cum E Sa Fi Elev În Ziua De Azi "Va Rog Am Nevoie Urgenttt!Dau Coroana 5 Stele Și Inima
Scrie Un Enunt In Care Sa Ai Expresia,,Cirese Parfumate ". Repede Dau Coroana!!!!
Mentioneza Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Cuvant Din Fragment: Comara Cea Blestemata`
Să Se Realizeze Un Algorithm Care Afișează Cel Mai Mare Număr Dintre Două Numere Naturale A Și B.Vă Rog Ajutați-mă!Am Nevoie Urgent!Fără Răspunsuri Inutile!
Bunicul Are In Curte 10 Gâște ,rate - Jumătate Din Numărul Gâștelor Iar Găini Cât Gâște Și Rate La Un Loc .Cate Păsări Are Bunicul In Curte
Subliniază Atributele Adjectivale Din Textele De Mai Jos Și Precizează Cazurileadjectivelor:a) Afară-i Toamnă, Frunză-mprăştiată,lar Vântul Zvârle-n Geamuri Gre
Rezumati-mi Vă Rog Lectia ,,Slujirea Propriului Popor,, .
Care Sunt Toate Personajele Din Winnetou Vol1 Dau 100 De Puncte
11 Suma A Trei Numere Este 100. Află Numerele, Știind Că Primul Număr Este De Trei Orimai Mare Decât Al Doilea Și Jumătate Din Al Treilea.