RO Study
👤
Gabintfan
Gabintfan
11-11-2015
Matematică
a fost răspuns
x+2/3=3/2
am test va rog help
Răspuns :
Farfalamariposa
Farfalamariposa
11-11-2015
x+4/6=9/6
x=(9-4)/6
x=5/6
Answer Link
Capsunica35
Capsunica35
11-11-2015
x+2/3=3/2
x=3/2-2/3 nmc=6
x=9/6-4/6
x=5/6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indentifica Locul Si Timpul Întâmplărilor Din Povestea Doctorul Aumadoare De Kornei Ciukovski. .
În Reacția Iodurii De Benzil Cu Amoniacul Se Formează Un Amestec Care Conține: 30% Benzilamină, 30% Dibenzilamină, 30% Tribenzilamină Și 10% Iodură De Tetrabenz
Analizează, După Model, Următoarele Substantive: Model: Palme → Substantiv Comun, Numărul Plural, Genul Feminin. Husari Ungher Herghelie → - Fritz
2. Ordonează Cronologic Următoarele Evenimente: Marea Adunare Națională De La Alba Iulia; încoronarea Lui Ferdinand; intrarea României În Război; moartea Regelu
2 796 5955 Am Citit Într-o Zi 16 Pagini Din „Cartea Copiilor Ascultători". A Doua Zi Am Citit De 3 Ori Mai Mult, Iar A Treia Zi Am Citit De 2 Ori Mai Mult Decât
35. Suma A Trei Numere Este 408. Micşorând Cu 2 Primul Numár, El Devine Un Din Al Doilea, Iar Al Treilea Reprezima Jumatate Din Suma Primelor Două. Care Sunt Ce
5. Construiește Un Dialog Cu Maximum Trei Replici, În Care Doi Elevi Au Opinii 6. Enumeră Patru Stereotipuri Pe Care Le-ai Întâlnit Cel Mai Des Cu Privire La Fe
Planul Dezvoltat De Idei La Textul "Vizita..." De Ion Luca Caragiale. Va Rog E Urgent, Dau Coroana
Stiind Ca X/4=y/5, Calculati Valoarea Raportului 2x+y/x+y dau Coroana Va Rog Frumos
3. Numește, Cu Trimitere La Imagine, Ordinul Înființat Pentru A Opri Răspândirea Reformei. Enumeră Două Activități Prin Care Remarcat Ordinul.