RO Study
👤
Eru133
Eru133
10-11-2015
Limba română
a fost răspuns
va rog rezolvati ce stiti
Răspuns :
Cezara1213
Cezara1213
10-11-2015
la 1. Verbul A INSEMNA este predicativ atunci cand ARE SENSUL DE A NOTA, A SCRIE. este copulativ atunci cand NU ISI SCHIMBA SENSUL
Answer Link
Ely7
Ely7
10-11-2015
ce clasa esti? eu sunt a 5 a si nu am invatat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
F(x)= X-1 Supra X-2 punctul C Al Problemei Spune , : Determinati Ecuatia Tangentei La Graficul Functiei F In Punctul De Abscisa X0=3 , Ecuatia Tangentei Stiu S
O Echipa Formata Din 6 Muncitori Termina O Lucrare In 10 Zile.În Cate Zile Va Termina Aceeasi Lucrare O Echipa Formata Din 15 Muncitori ? (Norma Zilnica Este Ac
RLC Serie R=20 Ohmi L=30 MH C=50µF I=10A Niu=500/pi Hz Z=? Ro 0=? U=? UR=? UL=? UC=?
Selecteaza Din Fragmentul : Mi - Ar Putea Ordona,de Pilda , Sa Plec In Mai Putin De Un Minut. Un Cuvant Care Poate Avea Valoarea Morfologica De Interjectie Si I
3 Propozitii In Care Cuvantul Noua Sa Aiba Intelesuri Diferite dau Coroana Si Inima
Gaseste Cuvinte Potrivite,respectând Modelul Dat:pachet-a Impacheta (asta E Exemplu)..imi Trebuie Pt Cuvintele:boboc,parte,barca,pereche
Exercitiul 12 Va Rog !Multumesc !
Cât Înseamnă Ora 6 Fără 10
In Figura 1 Este Reprezentata Piramida Triunghiulara VABC , In Care VA=6cm , Iar Masura Unghiului AVB Este De 60 Grade. Perimetrul Bazei Este De..
Scuza-ma Dar Eu Zic Ca ,,sa Vie" Nu Inseamna Sa Vina?