RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-11-2015
Geografie
a fost răspuns
care sunt cei mai tineri munti din africa?
Răspuns :
Ionutvicol40
Ionutvicol40
10-11-2015
Muntele Kilimanjaro din Tanzania (5. 895 m)
Answer Link
Lola12
Lola12
10-11-2015
Kilimanjaro
asta nu is sigura daca nu apare si pe harta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste O Compunere In Care Sa Folosesti Si Expresile Perdeaua De Argint A Norilor.un Soare Bland Si Sfios.calatorind Pe Aripa Vantului.tinutul Gheturilor D
Redacteaza O Compunere Care Sa Reprezinte O Continuare A Întâmplărilor Din Textul Dat.Integreaza,în Compunerea Ta Următoarele Expresii: Perdeaua De Argint A Nor
M Am Rătăcit În Pădure. Poteca Se Bifurca Iar Eu Care Nu Știu Drumul Bun Aleg La Întâmplare Între Stânga Și Dreapta. Care Este Probabilitatea Alegerii Drumului
Dialog (6,7 Replice)) Un Redastează Între: Lukas, Jim Și Emma. Din Textul Jim Nasturel Si Lukas,mecanicul De Locomotivadupa Michael Ende
Un Corp Cu Masa De 20 Kgse Deplaseaza Cu Viteza Constantape Distanta D=60m Pe O Suprafata Orizontala. Coeficientul De Frecareeste 0,45.Forta Aplicatacorpului Fa
Cine Ma Poate Ajuta ?
Analizează Predicatele Nominale Din Textele Următoare, După Modelul Indicat Mai Jos:
Care Este Diferenta Dintre Textul Narativ Si Cel Epic (spus In Cuvinte Exacte,ca Pt Un Copil Daca Intelegeti) Dau Coroana Pt Un Raspuns Bun!!!!!
2. B) Explică Ortografia Şi Punctuația Textelor Următoare: A) »- Cine-i Acolo? - Eu. -Cine Eu? Eu, Fratele Tău.- Nu Cred. -Dacă-ți Spun. ,,Prim
Ajutor! Dau Coroana Si 70 Pct