RO Study
👤
Aronpaul943
Aronpaul943
10-11-2015
Limba română
a fost răspuns
CE INSEAMNA IOSIE SI SCORPIE
Răspuns :
Daniela016
Daniela016
10-11-2015
scorpie-fiinta cu insusiri supranaturale, inchipuita de obicei ca un mostru feminin.
Answer Link
Marylera11
Marylera11
10-11-2015
iosie =monstru,scorpie=zodie animal cu venin
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determina Numarul De Forma ABC,stiind Ca 2xa+159-148+45x12-26:2 =544, B Este Triplul Lui A Iar C Este Jumatatea Sumei Dintre A Si B. Ajutati-ma Va Rog! Dau Coro
Care Este Dependeta De Latitudine Si Altitudine Pentru Masa (m)? Îmi Trebuie Pana Deseara!!! Pls!
Cine Îmi Poate Analiza Cuvintele : Trenul,zice, Încruntat,eu Poarta Biletul Tin I Ți A Învățat Dumneata E Zice L Trage Tu Mi A Zburat Domnul L Taie I Lui El E
Diferenta A 2 Numere Este 28, Iar Suma Lor Este 490. Despre Ce Numere Este Vorba?
Câți Intregi Realizam Din:doua Jumatati;opt Doimi;zece Zecimi;patru Patrimi;sase Treimi
Scrie Un Text De Jumatate De Pagina Despre Importanta Dreptului La Opinie Si Informare Al Copiilor.VA ROG! ESTE URGENT
Calculati : a) 60 Pe 100 * 2 Pe 5
6 Carti Si 8 Caiete Costa 70 De Lei , Iar 2 Carti Si 4 Caiete Costa 26 De Lei . Cat Plateste Laura Daca Va Cumpara 4 Carti De Acelasi Fel Si 7 Caiete?<br /&
Alcatuieste Doua Propozitii In Care Sa Folosesti,pe Rand,un Pronume Personal La Genul Feminin,persoana A 3-a Numarul Plural Si Unul De Genul Masculin ,pers. A 3
Construiește Câte O Frază În Care Sa Existe : 1 O Propoziție Completiva Indirectă Care Sa Aiba Ca Regent Un Verb La Timpul Mai Mult Ca Perfect 2. După Schema PP