RO Study
👤
Dariutza11
Dariutza11
10-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Fa o propozitie cu cuvantul arce.
Răspuns :
Justin2
Justin2
10-11-2015
eu am doua arce. sper ca te ajuta.
Answer Link
Alexandru47
Alexandru47
10-11-2015
Am văzut un documentar în care o echipă de oameni au construit două arce.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezultatul √18÷ √2 -√9 ESTE EGAL CU A. 0 B. 1 C. -1 D. √2
Balenele Se Pot Scufunda Pana La Adancirea De 2500 M In 30 De Minute Presupunand Ca Viteza De Deplasare Este Costanta Calculati In Cat Timp O Balena Se Scufunda
Alcătuiește Un Enunț Cu Verbul A INVOCA = A Aminti , A Face Referire La Ceva Urgent , Va-m Și Explicat Ce Înseamnă , COROANA
Un Fermier A Avut O Productie De 4000 Litri De Lapte In Trei Zile.In Prima Zi A Muls Trei Optimi Din Cantitatea Totala,iar A Doua Zi Trei Cincimi Din Rest . (a)
Balenele Se Pot Scufunda Pana La Adancirea De 2500 M In 30 De Minute Presupunand Ca Viteza De Deplasare Este Costanta Calculati In Cat Timp O Balena Se Scufunda
Conjugati 3 Verbe La Prezent Continuu La Toate Formele Daca Puteti :si 3 Verbe La Prezent Simplu
Progresie Geometrica De Ratie Q; Se Stiu: B5=61 Si B11=1647. Cat Este B7 ?
Imaginea Portului, Murmurul Apei, Sirenele Vapoarelor Te Binedispun. Alege Piesele Muzicale Care Te-ar Putea Insoti In Calatoriile Tale Pe Apa Si Realizeaza Top
Ia-ti Acum Ramas Bun De La Zuleika . Adreseaza-i O Scrisoare Nepoatei Bătrânului Ture, Prin Care Sa-i Împărtășești Părerea Ta Despre Nevoia Omului De A Comunica
Afla Raportul Dintre Inaltimea Actuala Si Inaltimea Initiala A Piramidei Dedicate Zului Quetzalquat (Complexul Masoara Aproximativ 400 De Mertri Pe Fiecare Latu