RO Study
👤
Neatentii
Neatentii
10-11-2015
Limba română
a fost răspuns
compunere" calator intara mea,,
Răspuns :
Maryyy240
Maryyy240
11-11-2015
taur calculatorul este un obiect fără de care nu am putea putea trăi unii dintre noi.
el a influenţat viaţa oamenilor.
ajuns în românia unii dintre noi trebuie să recunoaştem că nu exageram si uitam importanţa calculatorului cine este el
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rogg Din Suflet Exercitiul 8 Dau Coroana Puncte Stele Multumesc!!!!!
Calculeaza In Scris 555 Inpartit La 25 .....247inpartit La 12....164 Inpartit La 15 ....600inpartit La 30
Se Considera 5 Numere Naturale Consecutive Impare,stiind Ca Suma Dintre Cel Mai Mare Si Cel Din Mijloc Este 78.Aflati Pe Cel Mai Mic Numar Natural.
Calculați: b) 23+24+25+...+82= Vă Rog Ajutați-mă! Dau 15 Puncte!
Enunturi Cu:des Codru,rosii Petale,cenusii Nori,harnice Furnici,portocalii Palarii,inalt Munte
Construiti Prop Cu Vb ''a Da" Care Sa Indeplineasca F.s. De:-mod Participiu; -mod Gerunziu; -mod Ind, Timp Prezent; -mod Ind., Timp Perfect Simplu; -mod Ind.,
Dialog Intre Un Rege Si O Regina5 Replici.★★★
Danut Are Varsta De 4 Ori Mai Mica Decat Cea A Mamei , Iar Varsta Tatalui Este Suma Varstelor Celor Doi. Ce Varsta Are Fiecare , Stiind Ca Varsta Tatalui Este C
Scrieți In Spatiile Punctate Numerele Naturale Astfel Încât Să Obțineți Propoziții Adevărate:a)...aparține Lui D ; 10b)...nu Aparț
2.Formulează Enunțuri Cu Opusul Următoarelor Adjective:cuviincios, Educat, Iertător. Ajutați-mă!