RO Study
👤
Deyus
Deyus
03-09-2014
Matematică
a fost răspuns
Daca a-b=7 si c=3, atunci ac-bc cu cat este egal ?
Răspuns :
Miky93
Miky93
03-09-2014
ac-bc=c(a-b) =3*7=21
Answer Link
Rawan
Rawan
03-09-2014
a-b=7
c=3
ac-bc=c(a-b)=3·7=21
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completeaza Casetele Cu Semnele Operatiilor Pentru A Obtine Propozitii Adevarate. 56?2+39?3?48?12=45
Sinonim Contextual Pentru "sfâșietoare". "Era Sfâșietoare Bucuria Acelei Dimineți "
O Compunere Descriptiva Cu Titlu Peisaj De Iarna
Intr-o Librarie Sunt 118 Carti Pe 3 Rafturi. Dimineata Se Vand De Pe Pri. Ul Raft 13 Carti, De Pe Al Doilea 25 Side Pe Cel De Al Treilea 40.Pe Primul Raft Au Ra
Un Gospodar Are In Ograda Un Numar Egal De Porci Si Gaini.In Total Porcii Au 12 Picioare Mai Mult Decit Gainile.citi Porci Si Cite Gaini Are Acel Gospodar ?
Afla Nunerele Cu 3 Mai Mari Decat 12,25,13,24
Imi Puteti Face Si Mie O Compunere Cu Titlul O Zi De Iarna In Care Sa Folosesc Naratiunea Dialogul Si Descrierea Ps Imi Trebuie Pana Maine Vă Multume
Cine Ma Ajuta !Primeste 30 De Puncte! Experimentul 1: A)Un Elev Legat La Ochi,se Aseaza Pe Scaun. B)Colegii Ii Propun Elevului Sa Guste :iaurt,ou,icre C)Elevul
Hei! Am Nevoie De Puțin Ajutor! Alcătuiți Enunturi In Care Substantivul FRUNZA Sa Aibă Următoare F.s.: Complement De Agent In Caz Ac N.P. In Cazul G Mersiii
Precizează Dacă Verbele Subliniate In Enunțurile De Mai Jos Sunt Predicative,copulative Sau Auxiliare: Mâine *voi* Fi La Congres. *Am* Rezolvat Toate Exercițiil