RO Study
👤
Vbdjj
Vbdjj
10-11-2015
Franceza
a fost răspuns
Cum se spune la dulap pe lb.Franceza?Va rog.
Răspuns :
Doinaipati
Doinaipati
10-11-2015
armoir......................................................
Answer Link
Deeaelf
Deeaelf
10-11-2015
Se spune
Placard
..........................................................................
Answer Link
VEDEÈšI TOATE RÄ‚SPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
.Paralelogramul ABCD Are Perimetrul Egal Cu 24 Cm.Determinati CD,stiind Ca AB=2BC.
VA ROG URGENT ALCATUESTE ENUNTURI CU SENS PROPRIU SI FIGURAT AL URMATOARELOR CUVINTE A(SE)COACE FLOARE , MASCA , MARUNTAJUTATIMA
Analizati Subiectul Si Predicatul Urmatoarei Propozitii : "Un Singur Gand Mi-e Raza Si Putere." Mersi!
Am De Facut O Reclama La Un Produs Inventat De Mine, Sau La Un Spectacol Care Inca Nu Exista, Avand In Vedere Urmatoarele: Descrierea Produsului(spectacolului),
Explicati Inportanta Cartii Ca Obiect Cultural.
Imi Puteti Scrie Si Mie In Cifre Romane Numerele De La 1.999 La 2.005? Daca Imi Scrieti Dar Si Corect Primiti De La Mine 78 De Puncte
Imi Spuneti Si Mie Un Sinonim Pentru "avare" In Contextul: "I-am Adunat Cu Maini Avare/ Am Ratacit In Seara Blanda/ Umplandu-mi Bratele De Floare/ Invapaiata Si
Buna All. AS Dori Si Eu Cateva Idei Pentru O Pozeie Dedicata Profesorilor , Multumesc Anticipat !
Datorita Atractiei Gravitationale,aerul Ar Trebui Sa Se "stranga",intr.o Patura Subtire,la Suprafata Pamantului. Explica De Ce Nu Se Intampla Acest Lucru. Am Ne
Determinati Cifra A Pt Care Nr 7a53 Este Mai Mare Decat Nr 76a5 Raspundetimi Repede Va Rog Multumesc