RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-11-2015
Matematică
a fost răspuns
rezolvati in multimea Z ecuatia:
-3x+21=15
Răspuns :
Аноним
Аноним
10-11-2015
3x+21=15
3x=21-15=
3x=6
x=6:3=
x=2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Clasa Sunt 30 Elevi Din Care 60 La Suta Sunt Baieti.a) Care Este Procentul Fetelor Din Clasă?b) Cate Fete Si Cati Baieti Sunt In Clasă?
Va Rog Ajutatima Sa Fac Acest Pasaj Din Nuvela Doua Loturi ,din Dialog In Povestire(naratiune ) '' -Unde-i Ma-ta ,fa?intreba D. Comisar . -Trebuie Sa Vie Acuma
Va Rog Îmi Traduceti
Adevarat Sau Fals? C) Intr-un Produs De Doi Factori ,acestia Sint Invers Proportionali.
Rezolvati Problema Cu Tot Cu Intrebari Si Operatii: Intr-o Cutie Cu Figurine Sunt 9 Delfini. Cati Delfini Sunt In 5 Cutii De Acelasi Fel? Dar In 11?
Dinu Are Cu 60 De Ani Mai Putin Decat Bunicul.peste 4 Ani,varsta Lui Dinu V-a Fi De 6 Ori Mai Mica Decat A Bunicului.cati Ani Are Fiecare
Suma A Doua Numere Este 748 533 , Iar Diferenta 230 669 . Afla Cele Doua Numere.
O Scara Cu Lungimea De 2,5 M Este Spriginita De Un Perete. Distanta De La Piciorul Scarii La Perete Este De 1,5 M .O Pisica Sta La Jumatatea Scari .La Ce Distan
Trece Cuvantul De Politete La Nr Plural Dumneata Mergi Cu Barca La Pescuit
X×x-7x+5-(x-8)(x-1) Imi Trebuie Rezolvarea Completa, Va Rogg Ajutati-ma Imi Trebuie Maine