RO Study
👤
Flaffy1
Flaffy1
10-11-2015
Biologie
a fost răspuns
ce proprietate are ATP-ul?
Răspuns :
Naomymihaela19
Naomymihaela19
11-11-2015
ATP=energie necesara transportului transmembranar activ,contractiei musculare,secretiei glandelor si biosintezei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Tip De Text E Textul Vizită De Ion Luca Caragiale ?DAU 59 DE PUNCTE
DESPRE BAC ROMANADaca Am Scris La Subiectul Al III-a La Romana,poezie,la 2 Elemente De Strucuta Si Compozitie Despre1.titlu2.Secventele Lirice ....este Corect?
8. Accesează Site-ul Makebeliefscomix.com Şi Urmăreşte Un Tutorial Despre Folosirea Aplicației Make Beliefs Comix. Realizează Apoi, Cu Ajutorul Acestei Aplicați
Fii Creativ! E Alcătuieşte Un Text Narativ, De 150-250 De Cuvinte, În Care Personajele Să Fie Un Câine Şi Un CăţelRecomandări: ● În Compunerea Ta Trebuie: • Să
Daca X+4/13=x/11 Cat E X.
La Biblioteca Școlii S-au Adus Cărți Noi Care Au Fost Așezate Pe Rafturi Alături De Cele Vechi,astfel: Pe Primul Raft 129 De Cărți Noi, Lângă Cele 101 Cărți Vec
Salut, Am Si Eu Nevoie De Putin Ajutor Am Sa Va Las Cerintele Si Mai Jos Textul 1. Precizează Tipul De Narațiune Present În Fragmentul Citat. ………………………………………………
B) Desenați Un Cerc (O, R) Cu R = 2,5 Cm Şi Trei Raze OA, OB Și OC Ale Cercului. Liometrul De 7 C Si Troi Diametro AR CD Si Fl
Alegeți Cuvintele Care Lipsesc Din Afirmația : „Transformările Pe Care Le Suferă Substaţele Chimice Se Numesc ...... Substanţele C
3. În Figura 2.14 Sunt Reprezentate Metodele de A Pune Mânerul La Lopată Şi La Ciocan. Argumentează-le.