RO Study
👤
Xristina
Xristina
10-11-2015
Limba română
a fost răspuns
rolul cratimei in structura "si-oi fii"
Răspuns :
Andreeiuzztza
Andreeiuzztza
10-11-2015
e pronumele persona eu.... sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Katnisseverdeen
Katnisseverdeen
10-11-2015
marcheaza rostirea in aceeasi silaba a doua cuvinte diferite si contribuie la muzicalitatea textului.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Alcatuieste Propozitii Cu Sensurile Cuvintelor Poarta Si Somn. 2.Scrie Cinci Termeni Din Familia Cuvantului Imparat. 3.Formuleaza Propozii Cu Urmatoarele Cuvi
Ciclul De Viata La Broasca Si La Carabusul De Mai Va Rog Plzz Dau 10 Puncte
VA ROG FRUMOS DIN FOAIA PE CARE O PUN VREAU CU PLAN PROBLEMELE DOAR CARE SE VADDD VA ROGGG DIN SUFLETT DE CLASA A III A
Cine Imi Compune O Problema In Care Sa Se Rezolve Prin Metoda Grafica? Va Rog! Urgent!!!!!!
Daca Mi Se Da Forta De Frecare, Cu Ce Este Egala Forta De Tractiune ?
Care Sunt Cuvintele Înrudite Cu ''muncă"?
Care Pot Fi Riscurile Si Obstacolele Pentru Un Fermier Care Vrea Sa Contruiasca O Fabrica De Laptate La Sat?
Suma A Trei Nr Este 63. Aflati Nr Stiind Ca Primul Nr Este De Trei Ori Mai Mare Decat Al Treilea,iar Al Doilea Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Treilea.
Aflati Ultimele Doua Cifre Ale Nr.A=3 La Puterea 2015,+3 La Puterea 2014,+3 La Puterea 2013,+3 La Puterea 2012
Gabi Are Varsta De 4 Ori Mai Mica Decat A Mamei,iar Varsta Tatalui Este Egala Cu Suma Varstelor Celor Doi.Ce Varsta Are Fiecare,stiind Ca Varsta Tatalui Este Ce