RO Study
👤
Norra
Norra
10-11-2015
Matematică
a fost răspuns
ex 13 repede plssss am școală la 13:30
Răspuns :
Adriandumitrescu
Adriandumitrescu
10-11-2015
A = { 3, 7 , 21 }
B = { 6, 8 }
C = { 1, 3, 13}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteți Să Mă Ajutați , Cuvintele Următoare Au Literele Amestecate :taepii ,otșăp Și Logianjng .Am Încercat Și Eu
Se Consideră Funcția F:R->R, Dată Prin F(x)=[tex] \frac{ {x}^{3} + X + 2 }{ {x}^{2} + 1 } [/tex]calculați F'(x), X Aparține Lui R
Analizează Exercițiile, Apoi Scrie Dacă Sunt Adevărate Sau False. 3+21 =25- Căsuța Liberă 29- 9=20+0 Căsuțe Libere 8+20 =29-1 Căsuțe Libere 27- 7 =20 +0 Căs
Un Vehicul Se Deplaseaza Spre Est Pe O Distanta De 50km, Apoi Spre Nord Cu 30km Si In Continuare Spre Nord-est Cu 25km. Sa Se Afle Modulul Si Distanta Vectorulu
Stiind Ca 1/4 Dintre Copiii Care Au Vizitat Intr-o Luna Muzeul I.L.Caragiale Reprezinta 75 , Sa Se Afle Cati Copii Au Vizitat Muzeul In Total
AJUTOR!!!!! Dau COROANA!!!! Triunghiul Oarecare ABC Cu Masura Unghiului A=80°, Iar BM Si CM = Bisectoare, Aflati Prin Judecata Masura Unghiului BMCDAU COROANA!!
Care Parte Ale Plantei Grîu Se Consumă
Ce Arbori Au Floarea În Formă De Con?Este Din 8 Litere
Analizeaza Atributele Subsantivale. Cocolosul Cu Mesajul De Dragoste A Fost Pana La Urma Gasit. Locuitorii Orasului Au Considerat Din Acel Moment Ca Mesajul Cu
Exprimă Părerea Despre Textul Filozoful De Emil Gârleanu