RO Study
👤
Alex271
Alex271
09-11-2015
Istorie
a fost răspuns
Rege al macedoiniei in dacia
Răspuns :
Аноним
Аноним
09-11-2015
(
Regele
Alexandru al III-lea al Macedoniei,a fost un împărat de origine dacică,fiind trac.=Regele Alexandru al III-lea a fost rege al Macedoniei în Dacia.Succes!#
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Poate Ajuta Cineva Care Stie Foarte Bine Franceza !!! Am Un Text De Tradus Din Romana In Franceza Textul Este : Mă Numesc Diaconu Georgian , Am 14 Ani Si Su
Un Gospodar Are De 4 Ori Mai Multe Găini Decât Rate.Daca Cumpără 2 Rate Si Vinde 4 Găini,atunci Numărul Găinilor Devine De 3 Ori Mai Mare Decât Al Rațelor. Cate
Realizeaza O Bamda Desenata Care Sa Contina Programul Unei Zile Din Vacanta De Vara
Va Rog O Reclama De Vreo 4-5 Propoziții Nu Contează Produsule Urgent
Câte Kg A Cules O Fată? Dar Un Băiat? 5 Fete. ......5 Băieți. ......125kg 8 Fete. .....10 Băieți. ...266 Kg
Am Nevoie De Câteva Rânduri Și O Poezie Dacă Se Poate Pentru Colega De Bancă!! Dau Coroana
Calculeaza : Descazut Este 386 , Scazator 207 Diferenta Care Este
Sa Ma Ajute Si Pe Mine Careva....
Spuneti.mi Si Mie Sapte Fapte Bune Care Sa Fie Mai Deosebite Pe Care As Putea Sa Le Fac Saptamana Viitoare. Dar Coroana!!!
Unui Produs Cu Pretul 200 De Lei I Se Aplica Doua Scumpiri Succesive De 12% Respectiv 25% Dupa Care Urmaza O Reducere De X%. Aflati Pretul Dupa A Doua Scumpire