RO Study
👤
Jrr11
Jrr11
09-11-2015
Geografie
a fost răspuns
Cel mai intins lac din Asia
Răspuns :
Oprișescu
Oprișescu
09-11-2015
Marea Caspica este considerata LAC TECTONIC , Deci raspunsul est Marea Caspica , al 2- lea lac ca spurafata este lacul Aral
Answer Link
Mary89
Mary89
09-11-2015
lcel mai intins este lacul Baikal
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B Completează Denumirea Judeţuluicare Respectă Condiţia Dată.Are Aproximativ16 700 De Locuitori.Are Aproximativ75 700 De Locuitori.Are Aproximativ17 560 De Locu
1 Match The Prepositions And Phrases with The Pictures. behind In In Front Of between Next To On 1 Between
Scrieti 3 Prpoziti Cu Verbul To Be
1. Formuleaza 2 Idei Principale Si 2 Idei Secundare Din Textul Dat. 2. Cine Sunt ,,puii Oamenilor Carora Le E Frica'' De Lupul Din Cusca? Din Ce Motiv Crezi Ca
Mă Poate Ajuta Cineva?vă Rog,dau Coroană....
Suma A Trei Numere Naturale Este 3600 Dacă Din Fiecare Se Scade Același Număr Se Obțin Numerele 1120 1130 Și 1140 Calculați Numerele Inițiale
13. Ținând Cont De Figura Alăturată, Să Se Afle Valoarea De Adevăr A Propozițiilor: a) Bea B) DEC C) Ceb d) D&b E) B(AB 1) CEAC g) [AC Ca B) [AB] Ca I) Ab
1)Ordonează Crescător Numerele Din Fiecare Serie.2)Scrie In Casete Numerele Potrivite Pentru A Obține Serii De Numere Ordonate:3)Încercuiește Litera Corespunzăt
Cineva Îmi Poate Spune Dacâ Sâ Iau Samsung Galaxy A22 Sau Xiaomi Redmi 9t.sincer Mi Ar Trebui Un Telefon Care Sâl Nu Schimb Deja Peste 2/3 Ani
Lisez Le Texte Et Imaginez L'appartement De L'homme Avant Son Mariage. Complétez Le Tableau.