RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-11-2015
Limba română
a fost răspuns
datimi exemple de cuvinte cu ccvcccvc
Răspuns :
Aiflorentina
Aiflorentina
09-11-2015
PRESCRIS,TRANSPUS,PROSCRIS,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
11 Fiul Este De Două Ori Mai Tânăr Decât Mama, Care Are Aceeaşi Vârstă Cu Tata. Părinţii Au Împreună 96 De Ani, Ce Vârstă Are Fiecare?
Pentru Fiecare Situație Dată, Alcătuieşte Câte Un Enunt, Folosind O Formulă De Permisiune. 1 - Îmi Permiteţi Să... - Îmi Dați Voie Să ... Ceri Un Creion Unui Co
15. Formulați Regulă Înmulțirii Unui Număr Zecimal Cu Un Număr Natural 16. Cum Se Înmulțesc Două Numere Zecimale 17. Formulați Regulă A Înmulțirii Unui Număr Ze
Doua Alune Costa 40 Lei 3 Alune Cat Costa
Scrie, Un Text Format Din Şase Propoziții, În Care Să Le Povesteşti Colegilor Tăi Ce Ai Visat, Răspunzând La Următoarele Întrebări: 1. Cu Cine Te-ai Întâlnit? 2
7. Indică Gradul De Comparaţie Al Adjectivelor Evidenţiate În Enunţu A) Ana Este O Fată Frumoasă. B) Nu A Scris Cea Mai Frumoasă Compunere Din Clasă. C) Vitrin
Cum Aflu Baza Mare Într Un Trapez Isoscel Dacă Știu Bază Mică 4 Și Înălțimea 2???
7. Mă Gândesc La Un Număr Îl Înmulțesc Cu 3 Adun La Produs Numărul 45 Și Obțin 60 Care Este Numărul La Care M Am Gândit Scrie Rezolvarea Printr Un Exercițiu Ver
Buna Ziua Va Rog Frumos Cat Mai Detaliat Sunt Clasa 2 Ex 44
Modelele De Mai Jos Servesc Sau Nu La Elaborarea Aceleiaşi Probleme? Exemplifică.a) 90-(6 X 5)1:3; B) [(90-6) X 5]: 3URGENT VĂ ROG FRUMOS AJUTAȚI-MĂ CÂT DE CURÂ