RO Study
👤
Razvy111
Razvy111
09-11-2015
Matematică
a fost răspuns
cel mai mare divizor propriu pentru nr 36
Răspuns :
Tiberiudumitru
Tiberiudumitru
09-11-2015
D36={1,2,3,4,6,9,12,18,36} => Cel mai mare divizor propriu e 18.
Sper ca te.am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiește Cate O Propoziție In Care Pronumele "ai Săi" Sa Îndeplinească Pe Rand, Următoarele Funcții SintacticeVa Rog Repede Dau 50 De Puncte!!!
Construiește Cate O Propoziție In Care Pronumele "ai Săi" Sa Îndeplinească Pe Rand, Următoarele Funcții SintacticeVa Rog Repede Dau 50 De Puncte!!!
In Textele Lirice Vocea Textuala Este Reprezentata De:a)personaj; B)eul Liric; C)narator (vă Rog Repede)
Ajutați Mă Vă Rog Chimie Un Ex Ușor
Redactează În 15 20 Rânduri Un Eseu Argumentativ Cu Titlul: Mi Ar Fi Plăcut Să Fiu Un Cuvânt.Eu Sunt Cuvântul.....DAU COROANA,U URGEEENT
Pls Pls Alcatuiti O Compunere Expresivă Cu Titlul O Întâmplare Neprevazuta Folosind 10 Epitete Diferite 30 De Rânduri -40 Plssss
In Textele Lirice Vocea Textuala Este Reprezentata De:a)personaj; B)eul Liric; C)narator (vă Rog Repede)
Scrie 3 Numere De Trei Cifre Pentru Care Suma Cifrelor In Fiecare Caz În Parte Este Egală Cu 16
Care Este Prescurtarea Scăzătorului , A Dezcazutului Și A Diferenței ? E Urgent !!!