RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-11-2015
Limba română
a fost răspuns
2 propoziti cu ia legat
Răspuns :
Flu
Flu
09-11-2015
Ia o prajitura din frigider. A plecat sa ia o carte de la biblioteca.
Answer Link
AlyTiniPowder
AlyTiniPowder
09-11-2015
Ana ia o carte de la scoala.
Craiasa Zapezii ia zapada si o arunca peste sate.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate:Am Vorbit Fel De Fel De nimicuri. Mi-a Spus Ca Sunt Un nimeni.Am Cumparat niste Carne.S-au Ascuns care P
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate:Am Vorbit Fel De Fel De nimicuri. Mi-a Spus Ca Sunt Un nimeni.Am Cumparat niste Carne.S-au Ascuns care P
Calculati;[tex] 3,9^{2} [/tex]-(4,3*0,2+0,196/1,4)/[tex] 10^{2} [/tex]Multumesc
Compunere Narativa Despre Vacanta Va Roog ! 10-15 Randuri
1)Scrieti Numarul Natural 65 Ca O Suma De Puteri Ale Lui 2.2)Aflati Toate Valorile Numarului Natural N Pentru Care 15<2 La Puterea N < 513. Solutie. Incad
1..scrie Toate Numerele De 6 Cifre , Folosind O Singura Data Cifrele :6,8,7,9,1,0 2. Suma A Trei Numere Este 43 103 . Stiind Ca Primu
Va Rog Ajutati-ma!Folosind Urmatoarele Cuvinte:raze,vesele,batran,baietandru,jucarii,copil,alcatuieste Enunturi Pentru A Ilustra Cele Trei Valori Ale Verbului
Scrie Cel Mai Mic Numar Natural De 6 Cifre Care Sa Contina:a. 6 Cifre Diferite;b. 6 Cifre Indentice;c. 6 Cifre Diferite Si Cifra Zecilor 5;d. 3 Cifre Consecutiv
Daca Aria Unui Patrat Este Egala Cu 20 Atunci Perimetrul Este Egal Cu ...