RO Study
👤
Vlad60
Vlad60
09-11-2015
Engleza
a fost răspuns
e inseamna " don't go" si "don' t let me
Răspuns :
DEEA9872652
DEEA9872652
09-11-2015
Don't go =nu merg
Don't let me=nu ma lasa
Answer Link
Mery171
Mery171
09-11-2015
1.nu merg 2.nu mă lasa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
16. Pätrimea Unui Număr Este Egală Cu Produsul Numerelor 5 Şi 2. Dacă Din Dublul Numa Se Va Lua Încincitul Numărului 9, Rezultatul Obţinut Este Egal Cu Produsul
Buna Ziua! Am Nevoie De Acest Exercițiu. Un Dialog Mi Ar Trebuii.
Calculator Media Geometrica A Numerelor Reale Pozitive A Si B: A=6radical2 B)3radical2 B) A=3radical15 B=5radical15 C) A=radical3+radical12 B=radical48-radical3
Se Aruncă 2 Zaruri. Care Este Probabilitatea Ca Nr De Puncte Obținut Să Fie Multiplu De 5
11. O Echipă De Muncitori Efectuează Într-o Zi 12 5 toare Din Aceeaşi Lucrare. 12 a) În Care Zi A Lucrat Mai Mult? b) S-a Efectuat Jumătate Din Lucrare? dintr-
Efectuaeaza Si Scrie In Casete Semnul De Relatie Potrivit( Sau = ) [tex]56 \div 6 \times 5 + 55[/tex]va Rog
Bunaa! Poate Cnv Sa Îmi Facă Rezumat La “Minunata Călătorie A Lui Nils Hogerson Prin Suedia”? Dau Coroana! As Prefera Sa Fie Pe Capitole Și Sa Se Între Mai In D
In Cutii Numerotate De La''1'' La ''10'' Sunt Bile.In Fiecare Cutie Sunt Cu 5 Bile Mai Multe Decat In Cutia Anterioara.Stiind Ca In Total Sunt 395 De Bile,afla
(X+3) La Puterea 9 Sa Se Afle Al 4 Le-a Termen Al Dezvoltarii
Se Consideră Un Cuvânt. Să Se Scrie Un Program Care Determină Dacă Cuvântul Dat Este Un Palindrom. Se Numeşte Palindrom Cuvântul Care Se Citeşte La Fel De La St