👤

O scrisoare de 40 de randuri in care imi cer scuze de la colega mea de banca va roog e urgent

Răspuns :

Lilao
draga mea colega de banca,sper din tot sufletul sa nu mai fi suparata pe mine .Stiu ca tot anul te-am necajit si nu te-am lasat in pace .Dar sa sti ca-mi pare rau .In ciuda a tot ce-am facut mie imi esti foarte draga .Stiu ca ti-am promis de multe ori ca nu o sa te mai supar si totusi te-am suparat in continuare.Ti-aduci aminte cand in timpul orei de matematica nu te-am lasat sa scri si te-am intrerupt mereu si din cauza aceasta ai luat nota mica la test?Sa sti ca-mi pare rau si nu am facut-o intentionat .Iarta-ma si pentru ca in timpul orelor te loveam pe sub banca cu piciorul iar atunci cand te asculta doamna profesoara eu te faceam sa razi .Iarta-ma si pentru ziua cand ti-am furat caietul de romana ca sa scriu tema si doamna profesoara ne-a dat nota mica la amandoi pentru ca am avut compunerile la fel.Iarta-ma ca am ras de tine cu ceilalti colegi atunci cand ti-ai pus ochelari.Iarta-ma ca in pauze te trageam de codite .Imi cer scuze si pentru faptul ca mereu copiam de la tine cand aveam test si mereu te certam daca nu-mi spuneai si mie.Sunt multe de spus si multe de ietat .Dar anul acesta sunt mai mare si gandesc mai bine si-ti promit ca daca ma vei ierta ,eu nu o sa te mai supar niciodata si voi fi mereu cel mai bun prieten al tau.
Cu mare drag si nerabdare ,eu,al tau coleg de banca ,astept raspunsul de la tine.