RO Study
👤
Nichiteanudiana
Nichiteanudiana
09-11-2015
Istorie
a fost răspuns
Ajutor? Cum ar trebui sa scriu?
Răspuns :
Boldeanurobert
Boldeanurobert
09-11-2015
Parerea mea este ca prima varianta este corecta*EVOLUTIE*
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos Ajutați-mă Am Un Text Și Trebuie Să Formulez Întrebări A Cărui Raspunsuri Să Fie Cuvintele In Ghilimele !! Sa Îmi Spune-ți Dacă Sunt În Ordinea În
Ce Cantitate De Sare Folosim Pentru A Obține 800g Soluție Sare Și Concentrație 20%. Dau Puncte!
[(3la Puterea 3)totul La 12 :3la2la5 - 56] :5 Rog Rezolvare
Buna .. Va Rog Sa-mi Spuneti Si Mie Un Enunt In Care Sa Numesc Doua Elemente De Versificatie . Multumesc
Produsul A Doua Numere Este 672 . Marind Unul Dintre Numere Cu 10 , Produsul devine 992 . Determinati Cele Doua Numere va Roggggg , Trebuie Neaparatat Raspuns
Puteti Sa Ma Ajutati Cu Urmatoarele Proverbe ?Apa..................... Pietrele........................Paza.....................trece Primejdia.................
Explicati Cum S-au Format Urmatoarele Cuvinte : Auriu , Ancuta , Demult , Santilie , Deasupra , Tara-de-Jos , Vier , Sprancenat , Neclintit , Trecator , Impaien
EX 22CALCULATIA)[tex]( \sqrt{7} + \sqrt{3) ^{2} -2 \sqrt{21} [/tex]B)[tex]( \sqrt{6} - \sqrt{3} ) ^{2} -(1- \sqrt{3)} ( \sqrt{3} +1)+3( \sqrt{2} +1) ^{2} [/te
Est Argumentativ Despre Importanta Experientei Personale In Receptarea Adecvata A Operelor Literare . Idei ? Am Tot Stat Sa Ma Gandesc Si Nu Stiu Despre Ce Sa S
Complete The Sentences With The Corect From Of The "going To" Future. Ex: They... Across The USA Next Year(drive) They're Going To Drive Across The USA Next Yea