RO Study
👤
Elena272001
Elena272001
08-11-2015
Engleza
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor,va rog!
Răspuns :
IuliaCristinaa
IuliaCristinaa
08-11-2015
1. was visiting; 2. wanted; 3. was paying; 4. took; 5. Saw; 6. decided; 7. Was hoping; 8. Was riding; 9. Fell; 10. Spotted; 11.came; 12. Picked; 13. Rode; 14. Was performing; 15. Escaped; 16. Lost; 17. Asked
Answer Link
Charlie30
Charlie30
08-11-2015
was visiting,wanted,paid,took,was seeing,decided,hoped,was riding,fell,spotted, was coming,picked,rode,was performing,escaped,lost,asked
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere Intre Un Elefant Si Crocodil
Text Argumentati Despre : dragostea Nu Ajunge In Viata ... dragostea E Numai Adaosul , altceva Trebuie Sa Fie Temelia.
Un Biciclist Parcurge Distanta De 90 Km Dintre Doua Orase Si Constata Ca Mai Are De Parcurs Un Sfert Din Drum. aflati Lungimea Drumului Dintre Cele 2 Orase
Salut.Am Un Exercitiu La Romana Si Vreau Sa Ma Ajutati.Imaginati-va Un Scurt Dialog(pe O Tema Aleasa De Voi)intre Doua Persoane.Folositi Pronume Si Adjective Pr
Suma A Trei Numere Este 660. Aflati Numerele Stiind Ca Al Treilea Este Dublul Primului Numar Iar Al Doilea Numar Este De 3 Ori Mai Mare Deca Primu
Restrangerea Expresiei X²+8x+6 Este Vreau Rezolvarea
1. Indendificati Propozitile Atributive din Frazele De Mai Jos si Aratati Prin Ce Se Introduc:Nu Cunosc Pe Toti Cati Au Venit La Ziua Tatalui Meu, Care Este D
Suma A 3 Nr. Este 134.Daca Din Fiecare Se Scade Acelasi Nr. Se Ob'in Nr. 30,35 Si 51. Aflati Nr.
Va Scriu Din Nou.. Mai Am Nevoie De Ceva ..Trebuie Sa Transform Aceasta Propozitie Dezvoltata : „ Vazduhul Toamnei E Luminos,supt Cerul Religios,albastru” Intr
Calculeaza Termenul Necunoscut: 542+103+a=878 Va Rog Plz