RO Study
👤
Dariamaria2004
Dariamaria2004
08-11-2015
Ed. muzicală
a fost răspuns
e bine ??
te rooggg raspunde
Răspuns :
242421
242421
08-11-2015
Asa cred.Funda? Eu fac cursuri de pian si cred deci subliniez ''cred'' ca e bine...
Answer Link
CLAUCLAUDYU91
CLAUCLAUDYU91
08-11-2015
RASPUNSUL ESTE CORECT.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compunere Cu Titlul: La Munte După Ghiocei Va Rog......repede........PLS
Precizeaza Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Enuntul: Furnicile (care) Taie Frunze (cultiva) O Ciuperca Speciala (pe Care)
Care Este Cazul Nominativ-acuzativ Si Cazul Dativ-genitiv Multumesc Frumos
Am Nevoie De Un Eseu Cu Titlul "Iubirea-mister Si Atractie". Multumesc
Se Considera Numarul A=3, 21 (234) A) Scrieti Nr A Sub Forma De Fractie Ordinara B) Determinati A 2015-a Zecimala A Lui A C) Determinati Suma Primelor 100 De Ze
Transformati Intrebarea In Propozitie Afirmativa Si Mai Apoi Negativa: Did You Take Part In A Competition Last Year ? VA ROG
Suma A Trei Numere Este 363. Primul Numar Este Cu 97 Mai Mare Decat Al Doilea, Iar Al Treilea Este De 3 Ori Mai Mic Decat Al Doilea. Afla Numerele . Prin Metoda
Va Rog Sa Ma Ajuati Sa Alcatuiesc Cuvinte Cu Silabele : Sa , Re , Co , Iar , Pa , Pac , Ca , Toa , Re , Ba , Cio , Pa , Ni , Rea , Du . Nu Ai Voie Sa Folosest
Suma A Trei Nr Este 579 .al Doilea Este De 3 Ori Mai Mare Decat Primul Al Treilea Cu 12 Mai Mare Decat Al Doilea . Sa Se Afle Fiecare Nr .se Rozolva Prin Desen
Imaginati-va Discutia Dintre Cele Doua Personaje.Alcatuiti In Scris Un Scurt Dialog