RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-11-2015
Matematică
a fost răspuns
alcatuiti o problema:(19475+17525)-(a+a-b+c)
Răspuns :
AntoFox11
AntoFox11
08-11-2015
mama a cumparat 19475 de rosii si 17525 de morcovi.dar ea a mai lasat 14 rosi si a mai luat 8 morcovi . si a mai luat si 67 de varza si 22 de cirese
sper ca te.am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieți Cate Doua Propoziții Pentru Patru Vechiule . Trebuie Că Propozițiile Să Definească Vechiulele. In Engleza. Dau Coroană
Rezuma In 3-4 Randuri,unul Dintre Momentele Subiectului Operei Prezentate. Opere Toma Alimos
Ce Inseamna Ca Dreptele Sunt Proportionale (Două Triunghiuri Sunt Asemenea Dacă Au Laturile Proportionale)
Determina Doua Evenimente Care Demonstreaza Ca In Bulgaria Sa Instaurat Un Regim Dictatorial
Din Banii Pe Care I Are Diana Poate Cumpara 6 Crizanteme Sau 4 Trandafiri. Aflati Cati Lei A Avut Ea Daca Un Trandafie Este Cu 4 Lei Mai Scump Decat O Crizantem
Varsta Mamei Mele Este Triplul Varstei Mele.Anul Trecut Aveam Împreună 42 De Ani. Afla Vârstele. Repedeeee PLS!
Fie Functia F : R* -R* , F (x)+k/x Aflati Valoarea Lui K Daca Punctul A(-5;3) Apartine Lui Gf
Buna Ziua Îmi Puteți Va Rog Frumos Spune Dacă Propoziția Subordonata Din Următorul Enunț Este Subiectiva? “La Radio Se Spune Cum Este Vremea” Este Urgent. Mulțu
Va Rog Frumos Ajutati-ma !
Al Doilea Număr Este De Trei Ori Mai Mare Decât Primul, Iar Al Treilea Este Cu 7 Mai Mare Decât Al Doilea. Știind Că Diferența Dintre Primul Și Al Treilea Este