RO Study
👤
Ianys
Ianys
08-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Exemple ca ne iubim tara
Răspuns :
Dariucul
Dariucul
08-11-2015
ca nu o poluam
este plina de comori
ca nu exista oameni rai ca sa omoara lumea. ca Dunarea se varsa la noi in tara
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Nr. X Din Egalitatile De Mai Jos. a). (8x5+6x9+X):9+312=323 b). 4x [(4xX-72)÷4+20]-64=20 c). 100-[250-5x (X-5)÷x3=40 d). 643-[(X-162)÷5+159]=454 e). [(3x X
Cine Imi Poate Face Si Mie 5 Propozitii La Viitor Simplu Si 5 Propozitii La Prezent Simplu Fara "I" Si "You" Doar Cu "He" Si "She" Va Rog Dau Coroana!
Va Rog Am Nevoi De O Compunere Urgent Plz Dau Coronita
Ce Era Imperiul Bizantin ? Care Era Teritoriul Imperiului Bizantin ?
Determinati Numerele X, Y Si Z Direct Proportionale Cu Numerele 3; 4 Si 6, Stiind Ca Z-y+x=10.
Alcatuieste Enunturi In Care Cuvintele "voi" Si "dar" Sa Aiba Valori Morfologice Diferite.
Look At The Picture And Read What Bert And Harry Sa . Harry Când Se A Posibile Problem With Ber't Plan . What Is The Probleme ? Look At The Picture Below And
Michael Had A Job Interview But He Didn't Get The Job. Write Sentences About What He Should've Done Or Shouldn't Have Done For Each Of These Sentences. Example:
Cine Ma Poate Ajuta,am Nevoie De Lanturi Trofice ( 2 Acvatice, 2 Terestre ) De La Biologie,dar Sa Fie Cu 6-7 Verigi. Dau 20 De Puncte.
Dau COROANAAAAAAA Dacă Mă Ajutați La Acest Exercițiu Puneti Cuvanul O Mie La Toate Numeralele CARDINAL ORDINAL MULTIPLICATIV COLECTIV ADVERBIAL ȘI APOI ALCATUI