RO Study
👤
Ianys
Ianys
08-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Exemple ca ne iubim tara
Răspuns :
Fille
Fille
08-11-2015
Imi iubesc tara ca in ea m-am nascut si in ea copilaresc. Imi iubesc tara ca e plina de minuni. Imi iubesc tara ca e locul perfect .e bine asa?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Argumentați Că Fragmentul Amintiri Din Copilarie , Este Epic
Am De Facut La Romana Lecturi Suplimentare Si Mai Am Nevoie De Una Dati.mi Si Mie Niste Ideii Ce As Putea Sa Citesc Sunt Clasa A 7a Si Nu Vreau Romane Sau Chest
Read And Correct The Sentences : 1.He Rarwly Crys . ............................... 2.Janson Usually Copys Jane"s Homework .....................................
Produsul Solutiilor Ecuatiei Exponentiale 3 La Puterea Log Patrat In Baza 3 Din X + X La Puterea Log In Baza 3 Din X= 162
Personaje Din Povesti Fricoase, Multumesc
Bomboanele Din 3 Pungi De Marimi Diferite Cantaresc 10kg.Cantitatea De Bomboane Din Prima Punga Valoreaza 18 Lei ,cea Din A Doaua Punga 27 De Lei ,iar Cea Din A
Ghicitori Despre Timp ( Inafara De "Ce Trece Pe Dinaintea Ochilor Si Nu-l Poti Vedea ?'' )... Multumesc !
Suma A Tri Numere Este 7521.stiind Ca Suma Primelor Doua Este 5825,iar A Ultimelor Doua Este 5154 Afla Numerele
Aflati Aria Totala A Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Latura A Bazei De 4cm Si Aria Bazei De 24 Cm Patrati Si Volumul Egal Cu 168cmcubi
Ajutor Va Rog !!!!!!!!!!!