RO Study
👤
Amteza
Amteza
07-11-2015
Chimie
a fost răspuns
va rog problema asta
Răspuns :
Mirceavaman
Mirceavaman
07-11-2015
Uite o metoda de rezolvare. Am mai raspuns la aceasta intrebare cu ceva vreme in ura.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Rest Se Repeta De Cele Mai Multe Ori In Impartirea La 6 A Numerelor Cuprinse Intre 230 Si 342? Raspuns Concret!
Cate Zile Au La Un Loc Anii:1990,1991,1992,1994,1995?
Laura , Radu Si Andrei Merg La Bazinul De Inot In Mod Regulat . Laura Merge La Bazin La Fiecare 2 Zile , Radu Merge La Inot La Fiecare 3 Zile, Iar Andrei La Fie
F:R -> R , F(x) = Ax+ Ba Si B Sunt Nr Reale Pt Care : f(-1)= -5f(0)= -2 CUM SE FACE VA ROG EXPLICATI-MI
Se Consideră Funcţia : F :ℝ →ℝ f (x)= X+ 2 Reprezentaţi Grafic Funcţia F Într-un Sistem De Coordonate XOy .
Stiti Un Cuvant In Engleza Care Sa Inceapa Cu F Si Sa Aiba 5 Litere?
Explica In Maxim 5 Randuri versurile : Si Gandirea Mea Furata Se Tot Duce-ncet La Vale } Cu Cel Rau Care-n Veci Curge M Far-a Se Opri Din Cale :) vaa Rog Repe
Daca Ma Poate Ajuta Cineva Cu O Probl:Un Dolomit Contine Numai Carbonat De Calciu Si Carbonat De Magneziu. Sa Se Calculeze Continutul Procentual Al Celor Doi Co
Intr-o Urna Se Afla Bile Numerotate De La 1 La 60.Care Este Probabilitatea De A Extrage O Bila Cu Un Nr Ce E Divizor al Lui 48?
In Δabc, M(unghi Bac) =90 Grade , Prelungim CA Cu AD ≡AB Si BA Cu AE ≡AC ( La Toate Paranteze Patratre) . Aratati Ca : A) Segmentul BC ≡DE . B) Daca AP I Si Inc