RO Study
👤
Pisoi3
Pisoi3
07-11-2015
Matematică
a fost răspuns
La cel mai mare nr de trei cifre de forma 4ab
Răspuns :
Nebunas
Nebunas
07-11-2015
498 daca ti-am fost de ajutor
Answer Link
Madamadutza20041
Madamadutza20041
07-11-2015
este 498 daca a diferit de b
daca a = b atuncu nr este 499
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrierea Sub Forma Zecimala A Fractiei 286 Supra 40 Este :
A 8-a Parte Din Numarul 56 Este Mai Mare Cu 3 Decat Jumatatea Unui Numar.Rezolvarrreeee, Va Roog!
In Poiana Din Lunca Paraului Rece Se Adunasera Lacuste Mici Si Mari,in Total 33.Dubland Numarul Lacustelor Mici,trpland Numarul Lacustelor M
La Un Depozit Sau Adus 2.800 Kg. De Fructe. In Primele Doua Zile Sau Vandut 1.35o Kg. Iar In A Doua Si A Treia Zi Sau 1.590 Kg. De Fructe. Cate Kg. De Fructe Sa
..............................................
Ajutati-ma Va Rog Analizati Substantivele, Verbele Si Pronumele Din Textul: "Colinde, Colinde! E Vremea Colindelor, Caci Gheata Se-ntinde Asemeni Oglindelor. Si
Cum Calculez Masa Moleculara , Raportul Atomic , Raportul Masic Si Compozitia Procentuala De Masa A Lui K3 PO4 Si Mg ( NO3)2 ?
Am Nevoie De Un Eseu De 17 Randuri In Care Sa Spunem Noi Ce Credem Despre Videoclipu Ala De Pe Youtube Cu Paiperman In Engleza ,eu Nu Stiu Sa Fac Ma Puteti Ajut
Construeste O Fraza Alcatuita Din 2 Propo.in Care Sa Existe O Propo.subordonata Predicativa,introdusa Prin Pronumele Relativ Ce
Vreau Si Eu Un Dialog Intre Un Vanzator Si Un Cumparator Cerandu-i Alimente in Limba Franceza Si Daca Sunte-ti Draguti Sa-mi Da-ti Si In Romana :*