RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Modul participiu la verbul „a mânca”
Răspuns :
RoxyRoxy2014
RoxyRoxy2014
07-11-2015
A mancat asta e verbul
Answer Link
Fd74florentina
Fd74florentina
07-11-2015
Eu am mancat. Tu ai mancat. El a mancat. Ea a mancat. Noi am mancat. Voi ati mancat. Ei au mancat. Ele au mancat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cat Este 0, 04 Reprezentat In Cat Pe Cat?
Ce Inseamna : will Lose Some Money On Tuesday . A Friend Will Bring You Some Good News . You'll Get An Invitation At The Weekend . don't Accept It .
Microbuzul Scolar Parcurge E Doua Ori Distanta Dintre Doua Localitati. Afla Ce Distanta Este Intre Cele Doua Localitati, Daca Distanta Kilometrajului De La B
Formulati Propozitii Cu Cuvantul Lumina Sa Fie Complement So Sa Raspunda La Intrebarile Ce?cum?unde?
1.Identificati Primele Doua Predicate Din Ultimul Alineat.Precizati Felul Acestora Si Aratati Prin Ce Parte De Vorbire Se Exprima. "Si Iat-o Pe Sofia,cea Din Vi
Daca M=15kg Iar G=10 N/kg Atunci G=?
Cate Mere Ai In Cos? Intreaba Ioana Pe Bunica Ei. daca In Cosul Meu Ar Fi Inca Atatea,inca Jumatate Si Inca Un Sfert,ar Fi 198 De Mere.cate Mere Erau In Cosul
Distanta De La Bucuresti La Craiova Este De 23 Km. De La Fereastra Autmobilui, Mihai Observa Ca Pe Borna Kilometica De Pe Marginea Soselei Crie Craiva 134 Km. C
Prezentati In 3-5 Randuri Semnificatia Strofei E Umbra Unor Nouri Albii,usori,maruntiCe Lunecaa Sub Soare,cladind Un Lan De Munti ;Ei Vin In Mezul Zilei C-un Su
Pe Distanta De 1,5 Dam , Miron Face 25 De Pasi . Care Este Lungimea (in Cm) A Pasului Sau ?Multumesc !