RO Study
👤
Biiechan
Biiechan
07-11-2015
Limba română
a fost răspuns
care e femininul cuvantului peste
Răspuns :
XxPattryXx
XxPattryXx
07-11-2015
Cuvântul pește nu are o forma de feminin
Answer Link
DIFERITA1911
DIFERITA1911
07-11-2015
nu are sau pestoaica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9. Determinaţi Numărul Natural X Ştiind Că Este Divizor Al Lui 6 Şi Multiplu Al Lui 2VA ROOOOOOOG
Pe Talerul Unei Balanțe Se Așază Un Obiect, Iar Pe Celălalt Se Pun Etaloane Cu Masele: Două Bucăți De 100 G, O Bucată De 20 G Și Trei Bucăți De 5 G. Precizați M
Va Rog Daca Mă Puteți Ajuta ...........Dau Coroană Și Mă Abonez .......Poveste Pe Scurt Toată Cartea Mătușica Îngrozitoare După David Walliams
Analizează Predicate Le Din Următoarele Segvente:Ea Tacu ;...m-a Călcat Oarece Pe Rochie. Băiatul Se Ținea După Dânsele...DAU COROANA !!!
Am Nevoie Doar De B),c),d),e),f),g) Si I)(Dau Coroana La Primul Care Raspunde,inima Si 5 Stele)
Bunica Imparte Mere Nepotilor Sai Astfel: Primului Nepot Ii Da 10 Mere ,al Doile Aprimestev9 Mere ,al Treilea 8 Mere Iar Ultimul Primeste Un Mar. Daca Bunica A
Scara Unei Hărţi Este Egală Cu 1:1000000. Dacă Distanţa Măsurată Pehartă Dintre Două Localități Este De 3 Cm, Atunci Distanţa Din Teren Esteegală Cu.... Km.PLSS
Ex 13,14 Dau Coroana SI 20 Puncte Nu Mint !!!!
Găsește Un Produs Care Să Fie Egal Cu Diferența Numelor 30 Și 6.
În Timp Ce Era În Vacanță În Fairfax, Warren A Ieșit La O Cină Care A Costat 100 De Dolari. Dacă Impozitul Pe Vânzări În Fairfax Este De 3% Și Warren A Lăsat Un