RO Study
👤
Hsjsjsidyv
Hsjsjsidyv
07-11-2015
Matematică
a fost răspuns
Problema 5 , am nevoie urgent !!!
Răspuns :
Octaviantav
Octaviantav
07-11-2015
ai totul mai jos in poza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numarul Cu 2 Mai Mic Decat 5 Care Este
Dupa O Ieftinire Cu 10%, Obluza Costa 162 Lei. Care E Pretul Initial Al Bluzei. Vreu Complet. Multumesc!
3.pt Fiecare Ramura Economica,specifica Un Tip De Activitate.-activitati Industriale -agricultura -transport -comert -turism4.completeaza Un Tabel
Precizeaza Partea De Vb. Prin Care Sunt Exprimate Atributele Si Cazul Acestora Unde Este Posibil - Impresiile Noastre Despre Vacanta Sunt Excelente -croaziera
Raspundeti La Intrebarile De Mai Jos:1)Care Este Principala Figura De Stil Pe Baza Careia Este Costruita Poezia~Ce Te Legeni~?2)Care Este Epitetul,comparatia,me
Diferenta A Doua Nr. Nat. Este 1858. La Impartirea Lor Se Obtine Catul 42 Si Restul 13. Sa Se Afle Nr. Cate Nr. Nat De 3 Cifre Impartite La 42 Dau Restul 10. Ca
Hey Va Rog Astazi Am Ultimul Clopotel Sunt Clasa A 8a Si Am Nevoie De Un Discurs De 1-2 Randuri Pt doamna Invatatoare Pe Care Am Avuto In Clasele 1-4.Vreau Sa
Actiuni Negative Ale Omului Asupra Faunei. Poluarea Solului (cine O Produce,,efecte,masuri De Protectie.rolul Apei Si Al Aerului
Dati-mi Si Mie Impartiri La 2 Cifre(10) Si Inmultiri Cu Mai Multe Cifre(10)
Care Sunt Figurile De Stil(eu Stiu dar Vreu Sa Vad Cine Mai Stie )Cine Raspunde Corect Dau 10 Puncte