RO Study
👤
Karina2
Karina2
07-11-2015
Matematică
a fost răspuns
cat inseamna 20.000 de leghe ?
Răspuns :
Elenutzaandreut
Elenutzaandreut
07-11-2015
Leghe =Unitate de masura pentru distantele terestre sau maritime, variind intre 4 si 5,5 km.
iti poti da seama si singura cat poate insemna 20.000 de leghe
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Turist A Parcurs 50 De Km Dintr-un Traseu Si Constata Ca A Parcurs 40 % Din Lungimea Intregului Traseu. Ce Lungime Avea Traseul? PROBLEMA CE SE REZOLVA CU AJ
Imi Puteti Spune Si Mie Un Text Cu Titlul La Scaldat?Va Rog Mult
Alcatuiti Propozitii In Care Verbul A FI Sa Fie Pe Rand Verb Predicativ Copulativ Si Auxiliar
Va Rog Alcatuiti Cate O Propozitie In Care Substantivul Teiul Sa Fie Pe Rand Subiect ,atribut Si Complement
Hei. Ma Puteti Ajuta Cu Un Exercitiu? Sunt Putin Obosită Si Nu Prea Am Răbdare Sa-mi Fac Temele. Explicați Expresiile: A) Ma Fac A Cere Pe Ion B) Ies Din Casa
In Triunghiul Isoscel ABC (AB=BC)este Construita Inaltimea AH,BH=5cm,HC =8cm.Calculati Aria Triunghiului ABC.?
Construiește O Propoziție In Care Sa Existe Un Predicat Nominal Cu Nume Predicativ Multiplu Exprimat Prin 3 Termeni . Repede Please !!!! Ofer Coronița :)
Scrieti Din Textul Soarecele Si Pisica , Un Atribut Substantival Si 2 Atribute Adjectivale.
Sa Se Rezolve Ecuatiile : A)7x -11=66; B) X:(-4)=-12; C) 150: X =-6; D)x .(-13)=65;e)27-x=34; F) 8-3x =44; G) 3x=-5; H) 17+4x=-31;i) 49+7x=0;j)14x=-16-2x; K)5x-
1. Daca Adancimea Unui Bazin In Forma De Cub Este De 2 Dm,atunci Numarul Maxim De Litri Care Incap In Acest Bazin Este De... (VREAU REZOLVARE COMPLETA) 2. Pentr