RO Study
👤
Geo73
Geo73
06-11-2015
Matematică
a fost răspuns
care e aria unei frunze?
Răspuns :
ElenaAndreeamit
ElenaAndreeamit
06-11-2015
Numărul de pătrate Sper că te-ai ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gaseste Substantive Potrivite Pentru Verbele :auzi, Sita Împletit, Zarea, Va Striga,s-au Transformat, Veți Lasă alcătuiește Propoziții Dezvoltate
Va Rog Sa Ma Ajutati!Se Ard 20 ML. Dintr-un Amestec De Metan Si Etan Cu 275 ML. Aer. Stabileste Compozitia In Volum A Amestecului De Hidrocarbura.
In Triunghiul ABC Se Considera D,E Si F Mijloacele Laturilor AB,BC Si Respectiv AC. Daca DE= 3,5 Cm,DF=4,25 Si EF= 4 Cm ,calculati Perimetrul Triunghiului ABC.
O Propozitie Cu Difuzor, Ghid,Ochi,Ras,Cristale
Va Rog Din Tot Sufletul Ajutatima La Engleza. 1 Write The Short Form Of The Verb To Be. exemplu: i Am Daniel.=i'm Daniel a) he Is My Brother b) I Am Th
Vreau Si Eu Propozitii Cu Paronimele: Transparent Si Transperant Va Rog Frumos.
Scrie Numerele 60,70,80 ,50:a)ca Suma A Doua Numere Naturale Formate Din Zeci;b)ca Diferenta A Doua Numere Naturale Formate Din Zeci;c)ca Suma A Trei Numere Nat
Ajutor Vreau Numele Animalelor Salbatice Si Domestice
Un Drumet Pleaca Dintr-o Localitate Spre Alta La Ora 8 Si Se Inapoiaza La Ora 15.La Dus A Mers Cu 4 Km/h,iar La Intors Cu 6 Km/h.Stiind Ca In Localitatea Vizita
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati!!ABCD= Romb, M(unghiulABC)= 120 De Grade = M ( UnghiulABD)=...?