RO Study
👤
VioletaRomania666
VioletaRomania666
06-11-2015
Studii sociale
a fost răspuns
De ce exista animalele?
Răspuns :
Hiticasdenisa
Hiticasdenisa
06-11-2015
pentru ca l.e facut DUMNEZEU ......
Answer Link
Mariucaaaa
Mariucaaaa
06-11-2015
Pentru ca ele sunt sincere,nu fac nici un rau,nu te critica,in momentul cand le vezi uiti
de
toate grijile.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Numerele Naturale A Si B Pentru Care 3ab + A= 2001 Sunt Egale Cu ...... . Vreau Rezolvarea Completa! 2. Stiind Ca 8a+7ab=249 Si 5a +6b=193, Atunci Suma A+b E
Cine Imi Poate Da Rezumatul De La Marin Sorescu- "Greierele Si Furnica"?
Buna, Am Primit Tema De Vacanta La Matematica Si Am Uitat Cum Se Face Exercitiul Acesta : ____ Daca Numarul X23x Este Divizibil Cu 2, Atunci Valuaria
Complete The Sentences In The Past Simple . 1. They.........................( Ot/thank
Ajutati-ma La Ex. Datea) (2x-1)(x-2)(2x²+7x+2)=-20x²b) (x-4)(x+5)(x+10)(x-2)=18x²c)[tex] \frac{x^2+4x+4}{x+4} [/tex] - [tex] \frac{2x+6}{x+2} [/tex]=[tex] \frac
Daca Un Triunghi Dreptunghic Are Proiectiile Catetelor Pe Ipotenuza Egale Cu 4 Cm Si Respectiv 9 Cm,atunci Inaltimea Corespunzatoare Ipotenuzei Este Egala Cu ..
X-1supra2 +2x+1 Supra3=1- 2x+1supra 6,x Apartine Numerelor Rationale
Un Automobilist Parcurge Distanta De 190 Km Cu Viteza Constanta De 60 Km Pe H.Cat Timp Va Dura Calatoria? Dar Daca La Fiecare 50 Km Face O Pauza De 5 Minute?
Suma A2 Numere Ste Cu 18 Mai Mare Decat Diferenta Lor.sa Se Afle Cele 2 Numere,stiind Ca Diferenta Lor Reprezinta Un Sfert Din Numarul Mai Mare
Redacteaza O Compunere De 25 De Randuri In Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre Mesajul Fanulei ,,Pisica Salbatica Si Tigrul" De Grigore Alexandrescu,,Un Cotoi Sau