RO Study
👤
Bie8
Bie8
06-11-2015
Matematică
a fost răspuns
cat face 6 la puterea 52
Răspuns :
Kelly1
Kelly1
06-11-2015
Nu se poate calcula. cred ca trebuie sa simplifici
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie O Intrebare Potrivită Pentru Următorul Răspuns :Strada Nu E Loc De Joacă, Deoarece Ne Putem Accidenta.
Va Rooog !!! DAU COROANA!!!
Îmi Trebuie Urgent Ex:8 Doar Punctul D.dau Coroana
Hey !!Vreau Propozitii Cu ,,o" In Care ,,o "sa Nu Fie Interjectie Precizati Si Ce Valoare Morfologica Are ,,o" In Enunturile Voastre . DAU COROANA !!URGENTT
Extrageti Imaginile Artistice Din Fragmentul: In Padurea Petrisorului de Mihail Sadoveanu Era Pe La Sfârşitul Lui August, Şi Pădurea Petrişorului, Bătrână Şi Ne
Cristina L-a Intrebat Pe Bunicul Sau Ce Varsta Are. Acesta A Raspuns "daca Voi Mai Trai O Patrime Din Cat Am Trait Plus Inca 20 Ani Voi Implini 90ani". Ce Varst
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 84 M,stiind Ca Latimea Dreptunghiului Este De 12 M Afla Lungimea Dreptunghiului.Va Roooog Muult Ajutati-ma
Realizează O Compunere In Care Sa Prezinți O Întâmplare Tragica .. Va Rog Mult
Subliniaza Atributele Si Noteaza Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima: a) Zilele De Odinioara Ii Provocau Lui Anton Lupna Nostalgie. b ) Asa Marinari Sa Tot
Vaa Rogggg!Aflati Numerele X Si Y, Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu 2 Si 3 Si Ca Diferenta Lor E 15. Plzz!! Cu Explicatie!!