👤

Imagineaza-ti ca ai calatorit pe mare.Alcatuieste un text de5-6randuri in care sa prezinti impresii din calatorie.Integreaza doua perechi de omonime,pe care le vei sublinia.
Ajutati.ma va rog....urgent .
Dau coroana celui care imi da raspunsul mai repede

Răspuns :

A  FOST O CALATORIE SUPERBA AM VAZUT DELFIFNI  PESTI COLORATII CERUL ERA ALBASTRU SENIN  SI  O GRAMADA DE PESCARUSI ALBI CA LAPTELE  A FOST FOARTE FRUMOS SI NISTE VALURI SPUMOASE SI  UMPIC AGITATE MAREA ESRA ALBVASTRA CA CERUL A FOST O CALATORIE DE NE UITAT

Multe lucruri interesante pe care le-am descoperit mă bucură, mina mea este numai un zambet. Am prins înserarea și cerul nopții in mai  ce se împletea cu stele sclipitoare pe alocuri,m-a uimit cu frumusețea lui aparte pe care nu credeam că o să o văd într-adevăr cum e ea.Am luat cina la han si am mancat pentru prima oara mai. Am vizitat chiar și o mina, unde am dat mana cu toti care munceau din rasputeri. I-am intrebat daca chiar exista si pitici, iar ei mi-au spus ca daca eu cred in ei, si ei cred in mine si ca exista daca asta ma face fericita. A fost o calatorie de neuitat pe care as repeta-o la infinit si la fel de impresionata as ramane.