RO Study
👤
Iordachicorina
Iordachicorina
05-11-2015
Matematică
a fost răspuns
cate sute are nr.79859
Răspuns :
Mariuscel
Mariuscel
05-11-2015
Numarul 79859 are 8 sute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Chestionar De Intrebari Pe Care Sa-l Pot Aplica Colegilor In Clasa Pentru A Afla Daca Stiu Date Despre Francofonie.1.2.3.4.
O Propozitie Cu Cuvântul Cadenta Care Sa Aiba Sensul De Miscare Ritmica Si Uniforma Ritm
Aratati Ca Numarul A=(x+2) La A Doua -2(x+2)(x-2)+(x-2) La A Doua , Este Natural Oricare Ar Fi Numarul Real X
Care Sint Aspectele Ce ''umanizeaza''personajele?Alegeti,eventual,din Urmatoarea Lista:actiunile Sentimentelestarile Meditatii
Exercitiul 2 a Si B
Scrie Un 2 Enunturi In Care Sa Evidentiezi Sensurile Celor 2 Forme De Plural Ale Cuvintului Vis . Respectiv "Si Visurile Mele " ; "Si Visele-mi Senine "
Pronuele Personal De Politete La A Cata Persoana E Si Daca E La A 3-a Ce Gen E ?
Daca Am O La Mate O Putere De Adunat Cu Alta Putere Cu Baze Si Puteri Diferite,cum Pot Face Sa Le Aduc La Baze Identice??????????????intrebarea Mea Este Ca,dac
Explicati Legatura Dintre Conditiile Naturale Oferite De Unitatea De Relief Din Tara Noastra si Cultura Plantelorapoi La Cresterea Animalelor
Complete Par: (en,an,un,in,ien,gn,am.) L ..di Mat.., Les Grenouilles Ch..tent Car Il V..te Très fort.Les Enf..ts Vont Se Baigner D..s Un Lac Alp.. .Il Y A Co