RO Study
👤
Daniel422
Daniel422
05-11-2015
Matematică
a fost răspuns
laturile paralele a unui trapez se numesc
Răspuns :
Dimaz
Dimaz
05-11-2015
Laturile paralele a unui trapez se numesc BAZE
Answer Link
Cojocariuelena5
Cojocariuelena5
05-11-2015
Laturile paralele a unui trapez se numesc BAZE . Si eu sunt la trapez
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Facut Urmatorarea Compunere Trebuie Sa Identificati Predicatele Verbale Si Daca Am Gresit Cum M-am Exprimat Mai Corectati Cate Ceva. 99 Puncte + Coroana Vrea
Aria Laterală A Unei Piramide Regulate Este De 4 Ori Mai Mare Decât Aria Unei Fețe Laterale. Atunci Numărul Tuturor Muchiilor Laterale Ale Piramidei Este Egal C
Calculati A= 7 La Puterea 7 + 7 La Puterea 7 + 77 ... Plssssss
În Figura Alăturată Aveți Planul Unui Parc Cu Lungimea De 120m Și Lățimea De 60m . Parcul Este Străbătut De Trei Alei , Fiecare Cu Lățimea De 2m. A) Aflați Aria
De La Avenirea Mantuitorului Ppruncile Decalogului Nu Mai Sunt Valabile Rspunde Advarat Sau Fals
Imi Puteti Analiza Si Mie Cuvantul De Acolovaa Rogsi Cuvantul Mele
Din Ce Numar Trebuie Scazut Triplul Numarului 137 Pentru A Obtine 89
1.Calculati In Doua Moduri Diferite:707*101+5*101deasupra2 2.Diferenta A Doua Numere Naturale Este 14.Catul Si Restul Impartirii Lor Este 3,respectiv4.Afla
Cinci Copii Se Plimbau Pe Stradă.Doi Au Plecat Acasă În Locul Lor Au Venit Dublu. Apoi Iar Au Plecat 3 Și A Venit Un Copil Cu Doi Câini Și La Final A Mai Venit
1.Indicati Felul Atributelor Substantivale Din Textele De Mai Jos: Analizati Rad In Gramada:flori De Nalba Si Albe Flori De Margarint, De Parc-ar Fi Cazut Pe St