RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-11-2015
Limba română
a fost răspuns
enunturi simple cu temporar si temporal
Răspuns :
Daaanadia
Daaanadia
05-11-2015
Tatăl meu lucrează temporar la firmă. Anomaliile temporale au înfricoșat mulțimea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Ce Nr Scad Intreitul Sfertului Numarului 84,apoi Jumătatea Lui 90 Pentru A Obține Rasturnatul Numărului 345
3. Analizează Pronumele Din Enunţurile Date, Precizând Felul, Forma, Persoana, Numărul, Cazul Şi Functia Sintactică (unde Este Cazul). A) Ne-au Pus Multe Întreb
O Compunere 15-20 Randuri Copilăria, Vârsta De Aur A Copilului Va Rog E Foarte Urgent
Bună Seara,ajutați-mă Și Pe Mine,mulțumescdacă Am Funcția Lui X: F(x)= X2 Barat,și Am Funcția Lui 1: F(1)= ? Cu Valori În Mulțimea Numerelor Naturale (0,1,2,3..
Pls Răspuns La Exerciții
Singurii Munți De Pe Teritoriul Africii Formați Prin Încrețirea Si Înălțarea Scoarței Sunt: a)Ahaggar Si Atlas b)Atlas Si Capului c) Capului Si Kenya d)Kenya Si
Rezultatul Calculului 2^1+2^3:2-2^0
O Fabrica De Autoturisme A Realizat În Fiecare Din Ultimii Trei Ani O Creștere A Producției Cu 10%fata De Anul Precedent .Știind Ca În Anul 2016 Fabrica A Produ
III. Completați, În Dreptul Fiecărei Imagini, Denumirea Construcţiei MonumentaleDau Coroana Răspunsului Corect!
Rescrie Strofa Scrisa Inclinat Schimband Predicatele, Astfel Incat Sa Fie Exprimate Prin Verbe La Timpul Trecut (DAU COROANA VA ROG)